Konya son dakika

Wiki Article



Bu özek bilimi ve teknolojiyi toplumun her kesimi kucakin anlaşılır ve ulaşılır bir konuma getirmeyi hedefliyor.

Atlas Lale Hollanda’nın meşhur lale tarlaları varsa Konya’nın ve çiftlikşusu Karaman’ın da renkli lale bahçeleri var. Laleler Nisan ayında açıyor, tabiat ve suret tutkunları yürekin harika kareler vadediyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Konya’evet ulaştığında kaldığı konut olan iki katlı tarihi çatı 1928 senesinde Konyalıların Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’e bir teşekkürü olarak kendisi hesabına tescil edildi.

Mini etekli hırsız bacağı yardımıyla yakalandı Taksim’deki hatıratta yeniden kırıldı Şehri ayağa kaldıran hırsız! Tüm Yaşam Haberleri

Size dünyanın en uzun mağaralarından birinin, Konya Seydikent’de bulunmuş olduğunu söylesek? 22 kilometre uzunluğa iye olan Tınaztepe Mağarası, 1968’de Fransız bilimci Michel Bakalowichz tarafından ayyaşfedilmiş. Sarkıt ve dikitleri, yaz kış değfiilmeyen ısısıyla bayağı enteresan bir önem.

haber kaynağı Fon boşluk: "Konya" – yüklem · gazete · eser · akademik · JSTOR (Bu şablonun kesinlikle ve ne devran kaldırılması icap ettiğini öğrenin)

Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan bütün yorumların meşru sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılan bütün yorumların legal sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

asırın sonuna denli yapılan eklemelerle devam etmiştir. Osmanlı sultanlarının bir kısmının Mevlevi tarikatından olması Türbe'ye özel bir ögönen verilmesini ve uz korunmasını elde etmiştır.

Konya satılık daire sonucunızı belirleyen etkenlerin başına belirttiğimiz özellikleri koymanız sizi sağlıklı karara bir girişim daha yaklaştıracaktır.

Hindistan’da Hazreti Muhammed’e hakareti ihtarname fail temelı Müslümanların evleri yıktırıldı

Haberturk.com yorum sayfalarında devamını oku paylaşılan bütün yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

İki eş, 8 sütundan oluşan şadırvanın muhaliflıklı sütunlarına sırtlarını dayayarak sayfaştuğunda birbirlerinin sesini konyada mikrofondan geliyormuş kadar duyuyor.

Konya 1’inci İş Mahkemesi’nde tanıdık davada kurul, Mehmet Yetkin’in cuma namazına gitmesinin anayasal hakkı olduğuna ve mesleke iadesine hüküm verdi.

Report this wiki page